Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی‌های میدانی از رانندگان تاکسی‌های کرایه بین شهری نشان می‌دهد، شهرداری تهران شرکت‌های سواری کرایه برون شهری را ملزم به افزایش قرارداد اجاره غرفه تاکسی‌های بین شهری در پایانه‌های مختلف تهران کرده است؛ شرکت‌ها نیز از رانندگان خواسته اند این افزایش ۲۰۰ تا ۵۰۰ درصدی را به کرایه‌ها منتقل کنند؛ در حالی که این اقدام شهرداری تهران بر اساس مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، غیر قانونی و محرک بازار در افزایش قیمت‌ها پس از تصویب افزایش نرخ بنزین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی - رضا بهشتی رئیس کانون کارفرمایی شرکت‌های حمل و نقل سواری کرایه برون شهری نیز از انتقال گلایه مندی این شرکت‌ها به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و ستاد تنظیم بازار خبر داده است؛ این در حالی است که شهرداری تهران حاضر به بازگرداندن کرایه غرفه تاکسی‌های بین شهری به نرخ سابق نیست.

محمد علیخانی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران نیز طی نامه‌ای که به حامد مظاهریان معاون برنامه ریزی شهری شهرداری تهران ارسال کرده، معتقد است تعیین اجاره غرف تاکسی‌های بین شهری باید بر اساس مزایده صورت گیرد و نرخ گذاری این غرفه‌ها با مصوبه شورای شهر امکان پذیر نیست.

 

نماینده سازمان راهداری: اقدام شهرداری غیر قانونی است / سازمان‌های نظارتی با افزایش اجاره غرفه تاکسی‌های بین شهری مخالفند

در همین خصوص داریوش باقرجوان، مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با تأیید افزایش ۴ تا ۵ برابری اجاره غرفه شرکت‌های تاکسی بین شهری گفت: بر اساس مصوبه سران قوا، هیچ نرخی نباید در شرایط فعلی افزایش یابد؛ هر افزایش نرخی غیر قانونی است و هیچ دستگاهی نباید محرک بازار برای افزایش نرخ کرایه‌ها باشد.

وی ادامه داد: سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی، ستاد تنظیم بازار و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مراتب اعتراض خود را به معاونت حمل و نقل شهرداری تهران منتقل و اعلام کرده اند باید نرخ‌ها به روال سابق بازگردد.

به گفته باقرجوان، تابش رئیس سازمان حمایت نیز طی نامه‌ای که اخیراً به پیروز حناچی شهردار تهران نوشته، این موضوع را یادآور شده و اعلام کرده نباید این رفتارهای مغایر تنظیم بازار انجام شود.

مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری یادآور شد: این سازمان نیز از این جهت با افزایش اجاره غرفه‌ها مخالف است که این اقدام به افزایش کرایه تاکسی‌های بین شهری می‌انجامد؛ در حالی که سازمان راهداری با هرگونه افزایش کرایه حمل مسافر به شدت برخورد خواهد کرد؛ چون مردم افزایش کرایه را برنمی تابند.

وی تصریح کرد: شرکت‌های کرایه بین شهری اجازه افزایش نرخ کرایه را ندارند.

۷۵۰ لیتر سهمیه سوخت دی ماه تاکسی‌های بین شهری واریز شد

باقرجوان در خصوص سهمیه سوخت تاکسی‌های بین شهری نیز خاطرنشان کرد: سهمیه سوخت دی ماه به میزان ۷۵۰ لیتر واریز شده و قرار است از بهمن ماه واریز سهمیه سوخت بر اساس پیمایش باشد؛ در حال حاضر زیرساخت‌های تخصیص سهمیه سوخت بر اساس پیمایش شامل سامانه الکترونیکی صورت وضعیت و همچنین نظارت بر واقعی بودن صورت وضعیت‌ها تهیه شده که جز وظایف سازمان راهداری است اما نظارت بر اجرای این برنامه بر عهده وزارت کشور است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای اسلامی شهر تهران کرایه بین شهری بنزین تاکسی حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جاده شهرداری تهران کرایه تاکسی های بین شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۱۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قرارداد‌ها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودرو‌های برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودرو‌ها قابل رقابت با خودرو‌های بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودرو‌ها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

دیگر خبرها

  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • اطلاعیه شهرداری منطقه ١۵ درباره‌ حادثه‌ای که برای یکی از کارگران خدمات شهری رخ داد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • نرخ کرایه تاکسی‌های نقده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد